top of page
  • Forfatters billedeKai Christiansen

MIT SIDSTE VALG?


Når man er omkring de 75, så kunne dette godt blive "mit sidste valg"! Trist at dette valg så vel handler om - INGENTING!? SNIK og SNAK! I en verden der bliver skævere og skævere... Ikke mindst pga "ejerne af verden" - Goldman Sachs! Og storleverandør af finansministre!

Udskrevet på om vi skal producere minkpelse til oligarkfruer i Rusland! Disse morderiske dyr, der forpestede min ungdom med stank og rådne måger med afviste hoveder rundt om - og som drev den fattige husmand på flugt - hvor vi fattige købte billige æg fra fritgående høns! Et par munke slap løs og så...

Og hvad handler det ellers om? Om vi skal have et moral- og beklædningspoliti til at bestemme hvad slags tøj man må tage på? Ældre mennesker som mig skal kunne nægte at lade mig behandle af mennesker med tørklæde siger man i det ny VENSTRE! Min mor gik hele sit liv med tørklæde! Ligesom iøvrigt kvindeforkæmperen Simone de Beauvoir! Hvad er det for noget pjat?

Og Lars Løkke og hans svenskerpåfund: Moderaterne! Her vil jeg følge et gammelt dansk råd: "Gå aldrig tilbage til en fuser!" Jeg går ud fra, at han stadig mener, at hende der tidligere havde fodænke - stadig er uværdig til Folketinget? Men han ansatte hende selv på trods af at hun havde snydt med sin uddannelse - næppe en god model for unge, der skal ud og søge job, at påstå at have en journalistuddannelse, der viser sig at være et kort kursus! - Og så viste hun sig totalt inkompetent til jobbet - hvor hun ikke kunne skelne mellem INTEGRATION, ASSIMILATION og SEGRATION! Men lavede så noget privat, der lignede det sidste, men som hun påstod var det første! Endelig viste hun totalt mangel på lederevner, som skabte et ministerium i et forfærdeligt rod - og medførte en lang rigsretssag! Kort: alt dette rod kunne jo have været undgået, hvis Lars Løkke bare havde haft mod og taget sig sammen og fyret hende! ..... Der er tre tendenser som jeg synes jeg synes er ved at nedbryde traditionel dansk kultur og dermed demokrati;

1. E G O I S M E N ! Man skal være sig selv nok! Egoisme er i visse kredse blevet det samme som "frihed"! Ikke at tage hensyn til andre. Mangel på respekt og ansvarsfølelse! Og har man penge er man noget værd - og har altid ret!

2. E T N O C E N T R I S M E N ! Påstanden om at være af én af "særlig dansk kultur", der bekæmper KULTUREL MANGFOLDIGHED - dermed diskriminerende bekæmper antidemokratisk alle andre for at skabe en ensrettet/ensartet "selvfølgelighedskultur"!

3. N A T I O N A L I S M E ! Selvtilstrækkelig kamp mod alle fælles grundværdier i verden - danskerne som det af Gud udvalgte folk! For nyligt talte jeg med én - og spurgte ham om han havde læst bibelen! "Nej" sagde han - han troede ikke på Bibelen! Men han troede på GUD. Den nærmere samtale viste, at den GUD han troede på - lignende ret meget ham selv! ....... Resultatet af ovenstående kunne blive: - oprustning af militær, der vil kræve enorme ressourcer - mod kampen for fred! - mere politi og mere straf til afvigere! - mindre FOREBYGGELSE og pædagogisk arbejde! - mere disciplin og karakterer i skolen! Som i højere grad skal bygge fordistiske organisationsprincipper! - folk må i højere grad klare sig selv - end lægge "OS" (med pengene og dermed investeringerne) til byrde - fjern topskatten - og tving "de dovne på arbejde" - når de ingen penge får skal de nok "tage sig sammen" - og ARBEJDSTAGE "det stykke arbejde" "VI - de udvalgte, der sidder på magten GIVER dem ...! ....... NEJ! HER STEMMER JEG PÅ "DET MINDST RINGE PARTI" i et Danmark, der kunne synes i småligt kulturelt forfald? ...... Jeg har tidligere påstået tre kriseforløb - der ikke nødvendigvis kommer lige efter hinanden!

A. Coronakrisen - som langt fra er ovre! Og ikke er noget "Slette-mette" har fundet på for at skabe et udemokratisk fascistisk samfund i Danmark - som nogle har påstået. Grundloven har også været gældende de sidste 4 år - og lad mig her især fremhæve paragrafferne 77 og 78! Én påstod fornyligt her at vi de sidste 4 år har haft diktatur i Danmark - og nu vil Søren Pape så indføre DEMOKRATI... Ach du Lieber..!

B. En økonomisk krise som hænger sammen med Ruslands krig mod Ukraine - men bunder egentlig i, at investorer er mere interesseret i at producere penge end produkter....og det resulterer for mig at se deri, at man ikke kan styre gælden!

C . Og så kommer endelig klima/økologi/ressourcekrisen! Selv om den er klart den vigtigste har jeg kun et billede! Tænk hvis jorden var et æble - og vi grådigt begærligt egoistisk gnaskede dette æble i os! Den dag vi også har slugt kernehuset - så bliver REPRODUKTION af æblet (læs: jorden) umulig! Og tænk - hvis så også vil have reel DEMOKRATI på jorden - dvs. "det vestlige" forbrugs- og produktionsniveau for alle snart 8 milliarder mennesker! a. Så kunne én løsning være at finde 3-4 kloder til som jorden og fordele os på! b. En anden mulighed var at finde kriterier på "hvem der ikke må sidde med ved de riges bord"! - i USA har man afprøvet det ydre kriterie: hudfarve! - i Nazi-Tyskland en pseudovidenskabelig genetisk teori: den ariske race.

c. EN NY POLITIK DER LØSER DETTE ER NØDVENDIG!

ELLERS ER DET K R I G !

Et parti der har perspektiv for dette vil få MIN STEMME!

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page