top of page
  • Forfatters billedeKai Christiansen

Så forlod jeg SILKEBORG REGIONSHOSPITAL! IGEN!


Efter den tredje omfattende kræftundersøgelse! 2008 holdt jeg op med at arbejde - og alt muligt andet! Da diagnostiseredes det som ANAEMI - manglende evne til at danne røde blodlegemer! Den første egentlige kræftkonstaterende undersøgelse var i 2012! Med konstatering af en voldsom kræftsvulst i tyktarmen! Da troede jeg, at alt var slut Det ville ikke blive jul i 2012! For mig Men - det blev jeg så umiddelbart efter behandlet for - med bl. a. en laseroperation og en mængde medicin .. (Får stadig 6 slags medicin - og to vitaminer)... ...... OG KEMO, der så førte til tromboser i højre ben - som lægerne derefter overvejede at sætte af fra knæet! MEN jeg overlevede julen - liggende alene i mørket med smerter i benet - på gulvet med gulvvarme! Dog!


Mht. benet nøjedes lægerne så dagen før nytårsaften 2013 på Viborg Regionshospital med en daglang operation - der dog reducerede benets kapacitet til vel omkring 50 %! Men jeg beholdt benet!

Og pludseligt gik det egentlig bedre end jeg gik! ...... Jeg får nu senere besked - om skidtet skulle være vendt tilbage - hvad noget måske kunne tyde på? Men lad os se! - som den blinde vist sagde til den stokdøve?

MEN Det har gjort, at der er gået lidt EDWARD KENNEDY "DUKE" ELLINGTON - i mig - "I DON'T GET 'ROUND MUCH ANYMORE!" .... "If you think the Blues ain't bad - it ain't them Big Bill Blues you've had!"

BIG BILL BROONZY

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page