top of page
  • Forfatters billedeKai Christiansen

"PARFUMESÆLGEREN"!
kaldte Mogens Glistrup engang Poul Schlüter! Og det rigtige heri var vel, at POLITIK er blevet helt MARKEDSORIENTERET! Som at sælge parfume for MAMMON på et marked!

Og det er blevet værre! Dengang var jeg ansat på Christiansborg - og holdt til lige overfor Fremskridtspartiet - hvor Glistrup havde besluttet, at deres møder skulle være åbne! Demokratisk nok! Men Der var ikke nogen der i den grad kunne svine hinanden til! De behøvede absolut ikke modstandere - det klarede de selv...! Bagefter gik jeg undertiden på toilettet sammen med Kristen Poulsgaard - vi talte stort set ikke sammen - det var ham, der skældte mig ud - uden at jeg rigtig vidste hvorfor? En anden jeg mødte var Uffe Thorndahl i halmskoene - senere konservativ borgmester i Hørsholm. Hans ægtefælle, Birthe Juncker blev en af de ministre med kortest ansættelse - da hun som socialminister begyndte at klage over at handicappede holdt til ved deres sommerhus på Møn..... Ach ja! Ach ja! ......... Og sådan er det da muligvis endnu? Generelt er jeg glad for DANSK DEMOKRATI - og f. eks. GRUNDLOVENs paragraffer 77 og 78! Det jo vanvid når det her på siden påstås, at de sidste 4 år har der været diktatur i Danmark - det er simpelthen misbrug af ovenstående paragraffer... Mht. politikerne.... LARS LØKKE synes utrolig populær! Ikke det gamle billede med kalashnikov understøttende Mudjahidin! Jeg synes, at han spillede fallit i forhold til hans integrationsminister! Som han vel stadig finder UVÆRDIG TIL FOLKETINGET! Men hvorfor fyrede han hende så ikke bare? - hun snød med sin uddannelse - påstod hun havde en journalistuddannelse - det var løgn! - hun var inkompetent - kendte ikke grundbegreberne for hendes arbejde - INTEGRATION, ASSIMILATION og SEGRATION....men strikkede en egen diskriminerende opfattelse sammen . . Som en tømrer, der ikke kan kende forskel på søm, skruer og tegnestifter... . Sådan en klamphugger vil man vil man vel ikke have til at rode med sit hus? Nu har LARS LØKKE ansat en sådan politisk klamphugger til at rode med det danske hus! - hun var uduelig som leder - og har efterladt sig et ministerium i kaos! ..... Havde LARS LØKKE bare været kompetent nok til at fyre hende - så havde megen udgiftskrævende bøvl været undgået - som vel nærmest har virket som propaganda for svage mennesker med magttrang!

Som nærmende sig de 75 kunne dette godt blive mit sidste valg - og det mest håbløse i min tid! Hvor - EGOISME (som nogen vel nu ser som "frihed"?) - ETNOCENTRISME ("JEG"/VI er de gode - deandre/de fremmede er "de onde" - stol ikke på "DEM" de vil kun bedrage os) - NATIONALISME - (Vi må selvtilstrækkeligt forsvare vort lande ved grænsen - med våben og militær! Vi må forsvare vort indre med politi! Ingen forebyggende pædagogisk blødsødenhed!) EGOISME, ETNOCENTRISME og NATIONALISME truer med at undergrave det land jeg voksede op i!

Og trods DEN URIMELIGE ULIGHED også har ramt mig, som kommende fra lave usle sociale kår - så har der dog været nogle muligheder andre lande ikke giver! Men jeg kunne FRYGTE FOR FREMTIDEN! Desværre er min nok relativ kort - men for de kommende generationer! - VIL DER OVERHOVEDET VÆRE EN KLODE TIL DEM?

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page