top of page
  • Forfatters billedeKai Christiansen

Kai Christiansen føler sig udmattet.


TH E BLUES! Mit liv! IF YOU THINK THE BLUES AIN'T BAD - IT AIN'T THEM BIG BILL BLUES YOU'VE HAD!" BIG BILL BROONZY. Efter en voldsom KRÆFTOPERATION (den tredie siden oktober 2012) - med tre ugers hospitalsophold - hvor jeg har haft gode målte data (blodtryk, blodsukker, temperatur osv.) - men ikke har kunnet få gang i maven igen ... - og derefter. en mindst ligeså lang hjemmerekreation - med tilsyn! Så er her det arsenal af medicin jeg nu skal igang med - for at kunne overleve! (se billede!)... Og midt i det hele var det ET CHOK at KRISTOFFER helt uventet døde! Han havde hjulpet mig med alt! Kørt med mig i bil - og kørestol på hospitalet - hentet varer - og lavet mad......Jeg savner ham virkeligt! Jeg har stadig noget af hans fremragende hjemmelavede tomatsuppe liggende i fryseren! Ikke nok med det! Da lægerne havde skåret mig op i hele maveregionen - så konstaterede de, at jeg også led af SKRUMPELEVER! Hvor det kommer fra må guderne vide? Jeg drikker f. eks. stort set IKKE alkohol! Men kan det være al den megen medicin? Nå - men jeg er kaldt til scanning på SILKEBORG REGIONSHOSPITAL til undersøgelse - af en ny alvorlig sygdom! Så må vi se! Men når jeg ikke dukker op til koncerter pt. - eller reagerer på venneanmodninger - og lignende på Facebook, så er ovenstående forklaringen! Jeg skal se om jeg kan få styr på mit liv - så længe det er der! kai-ak

Alle reaktioner: 56Ea Sofie Øland, Maria Watt Hermansen og 54 andre

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page